POLIGRAF Romania

Language select:  languagefacebook
HomeHome ContactContact SitemapSitemap

Accesorii si Componente

1. PUMP BULB with GAUGE Model 76506A-5 :

Ansamblul pompita tip para este un ansamblu de inalta calitate pentru poligraful computerizat al companiei Lafayette Instrument, asigurand masuratori convenabile si confortabile.

PUMP BULB with GAUGE Model 76506A-5

2. PNEUMOGRAPH CHEST & ABDOMINAL, Titanium Blue W/VENTED, Model 76513A-T-76506A:

Senzori ai aparatului poligraf care inregistreaza parametrii sistemului respirator, pe doua trasee, respectiv respiratia abdominala si toracica.

PNEUMOGRAPH CHEST & ABDOMINAL, Titanium Blue W/VENTED, Model 76513A-T-76506A

3. ARM CUFF KOVACIC for LXKHM Model 76560A-5:

Lafayette Instrument Company a brevetat pentru poligraful computerizat, mansonul standard de brat de masurare a tensiunii arteriale, care elimina problemele asociate mansoanelor clasice, oferind siguranta ca mansonul nu pierde presiunea asupra arterelor brahiale in timpul masuratorii.

ARM CUFF KOVACIC for LXKHM Model 76560A-5

4. FINGER CUFF Model 76535 :

Reprezinta o buna alternativa la mansonul de tensiune pentru brat. Aparitia mansonului pentru deget se datoreaza numeroaselor sesizari de la specialisti din intreaga lume. Ei atentionau ca mansonul clasic creeaza anumitor subiecti testati disconfort la nivelul bratului. Totodata sunt cazuri, ce e drept mai rare, cand mansonul clasic nu poate cuprinde bratul subiectului din cauza circumferintei mari. Toate aceste probleme sunt preintampinate prin modelul de manson de tensiune arteriala pentru deget.

FINGER CUFF Model 76535

5. Disposable Ag/AgCl EDA Electrodes Model 76640A-5 & GSR SNAPS Lx HIROSE :

Acest set de senzori tip EDA (Electrodermal Activity) sunt utilizati pentru masurarea electroconductivitatii pielii.

Disposable Ag/AgCl EDA Electrodes Model 76640A-5 & GSR SNAPS Lx HIROSE

6. PHOTOELECTRIC PLETHYSMOGRAPH (PPG) Model 76604A-5L(Lx 5000) :

Acesta utilizeaza un senzor fotoelectric de deget, care inregistreaza modificarile legate de curgerea sangelui prin deget. Functioneaza prin inregistrarea modificarilor volumului de sange din deget pe masura ce pulsul arterial dilata si contracteaza vasele de sange. Este conceput pentru a fi utilizat impreuna cu poligraful computerizat al companiei Lafayette Instrument. Pletismograful genereaza diagrame de inalta calitate.

PHOTOELECTRIC PLETHYSMOGRAPH (PPG) Model 76604A-5L(Lx 5000)

7. Fingerprint & Signature Scanner Model LxSIGPRINT :

Aparat de securizare a examinarilor poligraf cu ajutorul caruia se acceseaza examinarile numai pe baza scanarii amprentei si semnaturii Expertului Poligraf.

Fingerprint & Signature Scanner Model LxSIGPRINT

8. Lafayette VINYL SUBJECT'S CHAIR w/SEAT, ARM & FEET Activity Sensors, Model 76870 V.A.S.F :

Acest model de scaun este construit dupa standarde ortopedice internationale pentru a asigura o postura corecta. Scaunul contine senzorii de miscare pentru picioare, sezut si brate inclusi sub materialul scaunului astfel ca cel care foloseste scaunul nu va fi absolut deloc deranjat fizic de prezenta acestora, oferind de asemenea si un confort deosebit si igiena. Cadrul care sustine scaunul e in forma de T pentru a oferi o stabilitate maxima. Bratele scaunului sunt reglabile adaptabile pentru fiecare tip de fiziologie umana.

VINYL SUBJECT'S CHAIR w/SEAT, ARM & FEET Activity Sensors, Model 76870 V.A.S.F

9. Lafayette POLYGRAPH CALIBRATOR Model 76740 Lx:

Este un aparat de inalta precizie proiectat pentru verificarea eficientei operationale a senzorilor dupa  ultilizarea acestora de lunga durata. Modelul 76740 alx poate fi folosit dupa cum mentioneaza si producatorul atat la modelele computerizate de poligraf cat si la cele mecanice, clasice. Calibratorul poate fi folosit pentru a testa eficienta  senzorilor P1, P2, Cardio si EDA, pentru a verifica daca acestia mai respecta parametrii de utilizare din fabricatie.

Producatorul Lafayette Instrument Company recomanda ca senzorii oricarui poligraf  sa fie calibrati o data la 6 luni, precum si in cazul in care  examinatorul suspecteaza vreo problema de functionare a senzorilor.

In cazul neverificarii regulate a sistemelor poligraf, la perioada de timp recomandata de producator, creste riscul nedetectarii la timp a DISTORSIUNILOR DIN TRASEELE PSIHOFIZIOLOGICE. Aceste distorsiuni pot influenta negativ rezultatele testarilor poligraf.

POLYGRAPH CALIBRATOR Model 76740 Lx

10. SMALL PELICAN CASE Model LX-1060:

Acest model de Geanta Speciala este recomandat de firma Lafayette pentru pastrarea si transportul in siguranta a aparatului poligraf Lafayette.

Datorita influentei factorilor de climat si microclimat atmosferic, producatorul recomanda Pastrarea si Transportarea aparaturii, intr-un mediu care sa asigure:

 1. Protectia contra factorilor de natura fizico-mecanici
 2. Protectia contra vaporilor substantelor chimice existente in aer
 3. Protectia contra umiditatii ambientale
 4. Protectia contra variatiilor de temperatura
 5. Protectia contra variatiilor presiunii atmosferice

Laboratorul Poligraf din cadrul Companiei Polygraph Test Solutions, detine in acest sens Echipamentul de Stocare Certificat de producator, respectiv:

Modelul POLYGRAPH TEST SOLUTIONS : Geanta Stiintifica Speciala, Model Small Pelican Case Lx -1060

Geanta de stocare si transport indeplineste cu succes conditiile enumerate mai sus si in plus este BREVETATA si TESTATA cu succes de urmatorele organizatii:

 1. NATO MIL C-4150J (standard militar)
 2. IP-67 (Ingress Protection)
 3. ATA (Asociatia de Transport Aerian)
SMALL PELICAN CASE Model LX-1060

11. PROGRAME DE CALCUL SI PRELUCRARE ale REACTIVITATIILOR PSIHOFIZIOLOGICE :

Compania producatoare pune la dispozitia Expertilor Poligraf, suplimentar contra-cost si alte  programe si algoritmi de scorare decat cele primite cu achizitionarea aparatului poligraf. Acesti algoritmi au in spate background stiintific puternic, fiind proiectati cu institutii de renume mondial (ex: The Johns Hopkins University, etc) din domeniul matematicii, fizicii, medicinei, chimiei, dar si cu sugestiile venite de la examinatorii poligraf din toate colturile lumii si de la cel mai inalt nivel.

Aceste programe de calcul ofera Expertului Poligraf posibilitati nenumarate de analiza si cuantificare a datelor din diagramele poligraf, INSA sub nici o forma nu inlocuiesc atributiile specifice standardului ocupational al acestuia. Daca nu sunt respectate totalitatea cerintelor din Metodologia Poligraf privitor la efectuarea Testului Poligraf, aceste softuri suplimentare pot conduce la calcul de date eronate.

In alta ordine de idei, Aspectul Pozitiv este acela ca REZULTATELE STIINTIFICE vor fi de NECONTESTAT daca se respecta cu stricte :

1. Cerintele Metodologiei Poligraf
2. Cunostintele de Specialitate ale Standardului Ocupational Expert Poligraf
3. Analiza Corecta a Programelor de Specialitate

In cadrul Laboratorului Poligraf Autorizat POLYGRAPH TEST SOLUTIONS, datele psihofiziologice din diagramele dvs sunt prelucrate cu toate programele de ultima generatie, disponibile pentru aceasta stiinta: STIINTA POLIGRAF !

Lafayette SoftwareLafayette SoftwareLafayette SoftwareLafayette Software
 1. Lafayette Polygraph System
 2. OSS-3
 3. PolyScore
 4. QuEST
 5. ASIT
 6. IDENTIFI
© 2023 POLYGRAPH TEST SOLUTIONS. All Rights Reserved.
Powered by:.Studio