POLIGRAF Romania

Language select:  languagefacebook
HomeHome ContactContact SitemapSitemap

BENEFICIILE Expertizelor Poligraf

1. Metodele utilizate sunt create, experimentate si validate in S.U.A, printr-o practica ce se intinde de-a lungul a peste 100 ani.

2. Metodele folosite in investigare sunt :

 1. Legale
 2. Non-violente
 3. NU LEZEAZA Viata, Integritatea si Securitatea persoanei fizice
 4. Nu aduc atingere onoarei si libertatii
 5. Nu aduc atingere demnitatii persoanei examinate
 6. Apara pe nevinovati
 7. Restabilesc si protejeaza drepturile victimelor
 8. Reflecta litera si spiritul Declaratiei Universale a Drepturilor Omului

3. Examinarile Poligraf se aplica cu succes valorificandu-si potentialul stiintific numai pe subiecti sanatosi din punct de vedere mental si fizic, care nu au fost supusi unor traume fizice sau psihice.

4. Metoda integral umana a examinarilor poligraf asigura conform legislatiei, atat prin forma cat si prin tehnica utilizata, prezumtia de nevinovatie si mijloacele legale de cautare a probelor.

5. Intreaga Procedura Complexa de Examinare urmareste in egala masura identificarea persoanelor sincere si nesincere, putand fi considerata in principal ca fiind un ajutor pentru persoanele sincere dar banuite din diverse cauze neimputabile lor.

6. Este Singura Metoda Stiintifica ce investigheaza direct Informatiile stocate in Memoria Subiectului, informatii deosebit de stabile in timp si inaccesibile altor mijloace de investigare obisnuite.

7. Examinarile efectuate ofera Concluzii Stiintifice bazandu-se pe Legile Fundamentale ale Psihologiei si Fiziologiei.

8. Transparenta Metodei, Neutralitatea Examinatorului si Confidentialitatea Examinarilor permit subiectului testat sa se elibereze de orice prejudecata in legatura cu examinarea si de orice surse de stres exterioare, fiind asigurata astfel o colaborare sincera, libera de orice retinere in favoarea rezolvarii cauzei examinate.

9. REZULTATELE folosirii metodelor de detectie a comportamentului simulat NU SUNT AFECTATE DE TRECEREA TIMPULUI, astfel incat indiferent cat a trecut de la derularea evenimentelor investigate, subiectii vor avea reactii la fel de puternice ca in prima zi.

10. Expertizele Poligraf pot fi adaptate la Orice Situatie Punctuala fiind practic necesare doar 2 conditii de baza, si anume:

 1. Existenta unei fapte/cauze concrete
 2. Exprimarea prin DA sau NU a pozitiei subiectului la intrebari

11. Examinarile poligraf spre deosebire de toate celelalte mijloace de cercetare si investigare de tip judiciar sau extrajudiciar, reprezinta o Solutie Operativa si Eficienta.

12. Examinarile Poligraf pot Identifica Cuantumul Prejudiciilor create si, de multe ori, concluziile analizelor, comunicate subiectului examinat in discutiile post test, conduc la Recunoasterea Faptei si Recuperarea Prejudiciului Cauzat.

13. Prin efectuarea examinarilor poligraf, salariatii inteleg ca exista la indemana conducerii societatii un mijloc prin care in orice moment pot fi identificate eventualele prejudicii create de acestia si astfel metoda in sine se constituie si ca un Puternic Factor Preventiv.

14. Este evident ca prin efectuarea examinarilor poligraf sunt depistate Prejudiciile si Autorii lor, sunt eliminati din cercurile de banuiti salariatii care sunt corecti si loiali societatilor, se realizeaza preventia si in final se obtine un Mediu de Afaceri Stabil si Eficient.

15. Examinarile Poligraf prin finalitatea lor, pe de o parte Identifica Persoanele care au creat Prejudicii Morale sau Materiale, iar pe de alta parte repun in drepturi persoanele ce au fost prejudiciate.

16. Intr-o societate comerciala, examinarile poligraf conduc la Restabilirea Adevarului, la Rezolvarea Starilor de Suspiciune si a celor conflictuale, iar prin relevarea gradului de corectitudine al salariatilor, se creaza premisele formarii unui climat de incredere si a unor colective de munca unite si eficiente.

17. In mod evident examinarile poligraf se realizeaza in scopul descoperiri prejudiciilor cauzate de salariati, dar in egala masura, conduc si la diminuarea drastica sau chiar la stoparea acestora.

18. Avand in vedere ca aproape intotdeauna in cazul comiterii unor prejudicii sunt multi banuiti si putini autori, Examinarile Poligraf elimina din cercurile de banuiti Persoanele Corecte si Cinstite, care nu au nici un fel de legatura cu cauzele cercetate.

Prin aceasta:

 1. Pe de o parte se face un Act de Dreptate fata de Salariatii Cinstiti
 2. Pe de alta parte se Restabileste o Legatura Corecta intre Angajat si Angajator

19.Identificarea prejudiciilor, cuantumul lor, autorii acestora si modul lor de operare, constituie baza realizarii Sistemelor de Securitate si procedurilor interne, care conduc la  identificare a Verigilor Slabe din Sistem. Astfel cu tot acest cumul de informatii se vor putea imbunatati Procedurile Interne de Securitate, cu efect  de prevenire pe viitor a acestor actiuni nocive.

20. Gestionate corect, Examinarile Poligraf conduc invariabil la Identificarea Scurgerilor de Informatii Interne ale societatilor, la identificarea autorilor, dar reprezinta si un mod de preventie pentru viitor.

21. Prin modul profesionist in care Expertii Laboratoarelor Poligraf abordeaza subiectii testati, metoda de testare poligraf constituie si un Factor Educational al fortei de munca in spritul Corectitudinii si Loialitatii acestora fata de angajatori.

22. Prin examinarile poligraf se poate realiza o Protectie a Bunurilor si Valorilor Investitorului, dar in egala masura, se realizeaza si o Protectie a Salariatului impotriva banuielilor neintemeiate, prevenind masurile arbitrare care prejudiciaza atat investitorul cat si salariatul.

23. Prin examinari poligraf se realizeaza o Politica de Cadre Corecta in folosul societatii, promovandu-se criteriile Valorii, Cinstei, Corectitudinii si a Moralitatii, eliminandu-se hotararile arbitrare si subiective in ceea ce priveste personalul.

24. Prin examinari poligraf sunt Promovate Criterii Corecte, Obiective si Stiintifice de Numire sau Avansare in Functii de raspundere a unor salariati ai societatilor.

25. Examinarile poligraf asigura realizarea unui Management Corect si Eficient, care conduce implicit si la Intarirea Legaturilor dintre Patroni si Angajati.

26. STATISTICA ne demonstreaza ca din punct de vedere financiar, Costurile pentru Efectuarea Expertizelor Poligraf sunt minime in raport cu resursele obtinute prin acestea.

© 2024 POLYGRAPH TEST SOLUTIONS. All Rights Reserved.
Powered by:.Studio