POLIGRAF Romania

Language select:  languagefacebook
HomeHome ContactContact SitemapSitemap

Descriere companie

POLYGRAPH TEST SOLUTIONS, Laborator POLIGRAF Autorizat pentru EXPERTIZE POLIGRAF.

Computerized Lafayette POLYGRAPH Lx 5000-sw denumit in mod corect DETECTORUL de ADEVAR, este tehnologia aflata in propietatea laboratorului companiei, tehnologie cu ajutorul careia EXPERTUL POLIGRAF Sorin Prie va sta la dispozitie, in orice problema legata de aflarea adevarului.

Aceasta aparatura specifica de profil este considerata chiar de producatorul sau Lafayette Instrument Company SUA, varful sau de lance, the World's Most Advanced Polygraph, producator care este leader mondial in productia de aparate poligraf.

O alta tehnologie care este tot pentru prima data pusa la dispozitia publicului larg, este folosirea Scaunului Stiintific Lafayette Vinil Subject Chair mod V.A.S.F, scaun construit cu respectarea stricta a Normelor Ortopedice Internationale

Misiunea principala a companie POLYGRAPH TEST SOLUTIONS, este de a promova/sustine pe piata economica romaneasca utilizarea Procedeelor de Evaluare a Resursei Umane din cadrul oricarei institutii, cu predilectie Utilizarea EXPERTIZELOR POLIGRAF (singurele admisibile in Institutiile Statului).

LABORATORUL POLIGRAF AUTORIZAT din cadrul companiei detine cea mai avansata tehnologie de profil din ROMANIA, importata direct de la leaderul mondial Lafayette Instrument Company (SUA) cu ajutorul unicului reprezentant autorizat pe teritoriul national romanesc SC Venus 2000 Impex.

Factorii principali, motivationali in sprijinirea misiunii firmei se afla sub cupola experientei vaste a statelor cu democratie avansata, unde au fost infiintate Laboratoare Poligraf Particulare la scurt timp de la introducerea lor în activitatea Politiei si a Serviciilor Secrete, oferindu-se publicului larg obiectivitate si profesionalism de rang inalt .

Societatea romaneasca este in plina expansiune si dezvoltare cu alinierea la standardele ridicate a statelor dezvoltate, iar un asemenea serviciu constituie o necesitate importanta a societatii umane, a publicului  larg si a posibilitatilor acestora de a le accesa.

Fundamentele primare, care stau la baza serviciilor oferite de catre compania POLYGRAPH TEST SOLUTIONS, sunt conturate de urmatoarele 3 principii de aur :  

  1. Sa furnizam servicii de Inalt Profesionalism, Obiectivitate si Confidentialitate !
  2. Serviciile noastre se adreseaza atat Persoanelor Fizice cat si celor Juridice din orice sistem privat/de stat !
  3. Sa furnizam Servicii la timp, recunoscand faptul ca serviciul care vine prea tarziu nu mai este un serviciu !    

CERTIFICARILE obtinute, Actele de Achizitie, precum si alte Elemente Relevante le gasiti descrise cu lux de amanunte in web-site-ul companiei.

CU STIMA si DEOSEBITA CONSIDERATIE !

Carte vizita Prie Sorin
© 2024 POLYGRAPH TEST SOLUTIONS. All Rights Reserved.
Powered by:.Studio