POLIGRAF Romania

Language select:  languagefacebook
HomeHome ContactContact SitemapSitemap

Sistemul Poligraf Computerizat

Sistemul pentru achizitia de date Lafayette Computerized Polygraph model LX5000-sw, prevazut cu 9 canale de intrare constituie o interfata intre calculator si accesoriile poligrafului, care inregistreaza modificarile parametrilor fiziologici ai subiectului in timpul unei examinari cu poligraful.

Poligraf Lafayette Lx 5000-sw

Cele 9 canale de intrare sunt pentru:

 1. Pneumograf Respiratie Abdominala
 2. Pneumograf Respiratie Toracica
 3. Mansonul de Tensiune Arteriala
 4. Pompita de umflat mansonul pentru tensiune arteriala
 5. Senzorul care masoara raspunsul electrodermal
 6. Fotopletismograful optic
 7. Senzorul de miscare pentru picioare
 8. Senzorul de miscare pentru sezut
 9. Senzorul de miscare pentru brate

Sistemul Lafayette Computerized Polygraph model LX5000-sw imbina la cel mai inalt nivel procedele poligraf conventionale cu un computer.Specialistii de la firma producatoare Lafayette Instrument au acordat mai multa atentie in faza de proiectare a poligrafului Lafayette LX 5000, canalului EDA.

Traseele DIAGRAMEI POLIGRAF se obtin din urmatorii Parametrii Fiziologici :

 1. PNEUMO-Doua canale de intrare pentru respiratie
 2. EDA-Raspunsul electrodermal al pielii
 3. CARDIO-Tensiunea arteriala la nivel brahial, ritm cardiac
 4. PPG - Tensiunea arteriala la nivel distal
 5. SEET-Activitatea musculara a sezutului

Sistemul computerizat poligraf folosit in Laboratorul Poligraf Autorizat POLYGRAPH TEST SOLUTIONS, este de fabricație americana, produs de Concernul Lafayette.

Concernul american Lafayette Instruments este unul dintre pionierii tehnicii poligraf, construind astfel de aparate de peste 70 de ani, fiind cel mai cunoscut si apreciat in lume de catre toti expertii poligraf atat cei privati cat si cei din institutiile militare.

Spre deosebire de sistemele poligraf clasice, Poligraful Computerizat Lafayette Lx-5000 are la baza un soft cu algoritmi de scorare realizat special pentru acest sistem care faciliteaza activitatea de evaluare si interpretare a Expertului Poligraf, dar nu o inlocuieste.

Compania Lafayette Instrument SUA, este de asemenea si furnizorul principal de aparate stiintifice poligraf al guvernului american(politie, aparare, servicii secrete), si de aceea exportul aparatelor poligraf este foarte strict monitorizat.

Toata aparatura stiintifica poligraf a companiei POLYGRAPH TEST SOLUTIONS a fost achizitionata prin intermediul unicului reprezentant al acestui concern pe teritoriul Romaniei, respectiv SC.Venus Impex 2000.

Laboratorul Poligraf din cadrul Companiei POLYGRAPH TEST SOLUTIONS este acreditat de Asociatia Romana Poligraf, iar examinatorul care deserveste acest laborator este Certificat ca Expert Poligraf de Unicul centru din Romania pentru Certificarea Expertilor Poligraf, Euro Poligraf Center.

© 2024 POLYGRAPH TEST SOLUTIONS. All Rights Reserved.
Powered by:.Studio